Sikeresen lezajlott a BNL Elevator Pitch online ötletverseny

2023. 11. 30.

Sikeresen lezajlott a BNL Elevator Pitch online ötletverseny, ahol a BNL Start csapata várakozáson felüli nagy számú érdeklődővel találkozott.

Az előkészítő online  tréningek remekül sikerültek, minden résztvevő csapat felkészülését  tudtuk támogatni. Szuper előadást tartott a PITCH-ről Szota Szabolcs,  az üzleti tervezésben Simon Gábor jóvoltából tudtunk segítséget nyújtani.

Nagy öröm számunkra, hogy a határidőre beérkezett ötletek, pitch deck-ek rengeteg fejtörést okoztak nekünk és a “zsűri” komoly gondban volt, hogy kiválassza azon csapatokat, akik online formában is prezentálhatták pitch deck-üket. 

Végül 4 csapat/ötlet nyerte meg a lehetőséget, hogy a BNL alapítói és befektetői előtt bemutatkozhattak és direkt visszajelzést kaphattak az elképzeléseikkel kapcsolatban.

Nyertes csapatok:

  • 3sense 
  • ARport 
  • LEXY
  • Mérnök online

Velük tovább folytatjuk a beszélgetést és segítjük, támogatjuk a továbbiakban is őket, hogy ötletük még kiforrottabb legyen és befektetésre készen állhasson a jövőben!

A többi jelentkezőt sem engedjük el segítség nélkül,  további 4 csapatnak biztosítunk a későbbiekben konzultációt.

Terveink szerint hamarosan indul a BNL Start új inkubációs programja és jövőre is lesznek tudásmegosztó meet-upok, ötletversenyek a BNL szervezésében. 

Addig is csiszolgassátok az ötleteiteket és álljatok BNL Startra készen!

 

Köszönjük, hogy itt voltatok!

BNL Start Partners csapata