HU   EN

Program leírás és dokumentumok

A SZÉCHÉNYI2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) keretében az „Innovációs ökoszisztéma építése (startup és spinoff)” pályázati konstrukcióban, GINOP-2.1.5-15-2016-00004 azonosító számon a BnL Start Partners Kft. programja támogatást nyert. A pályázat az innovációs ökoszisztéma kialakítását, valamint a gyors növekedési potenciállal rendelkező, innovatív vállalkozások dinamikus fejlődését és nemzetközi piacra jutását segíti elő. A BNL Start Inkubátorház 600 M Ft kerettel rendelkezik induló vállalkozások számára, melynek 80%-a továbbítandó támogatás, 20%-a pedig a BNL Start tőkebefektetése.

A BnL Start Kft. inkubációs tapasztalatát felhasználva pályázati úton kiválasztott startupoknak továbbítja a támogatást, tőkebefektetést nyújt, valamint segítséget ad a következőkben:

  • Támogatás és mentorálás az ötlet fázistól, a prototípusfejlesztésen át a piacravitelig;
  • Üzleti modell és stratégia kialakítása;
  • Marketing és sales stratégia megalapozása;
  • Céges infrastruktúra és szakmai támogató környezet kialakítása;
  • Kapcsolati háló kiépítése;
  • Tudástranszfer workshopok és találkozók szervezése.

A Felhívás, a részletes útmutatók és a kitöltendő adatlap az alábbi linkeken érhető el. Kérjük, hogy a pályázati anyagot honlapunk online felületén küldjétek be. A pályázati anyag eléréséhez és feltöltéséhez regisztráció szükséges.

A BnL Start Kft. fenntartja a változtatás jogát a Seed Funding Program felhívásával és hozzá kapcsolódó összes dokumentum vonatkozásában. Az esetleges változásokról honlapunkon és egyéb social media felületeinken adunk tájékoztatást.