Startup Factory programleírás és dokumentáció

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium támogatásával a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal közreműködésével a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból „Startup Factory” pályázati konstrukcióban a BNL Start Partners Inkubátor összesen 300 millió forint támogatást nyert el. A projekthez az inkubátor 20%-os önerőt biztosít startupokba megvalósuló tőkebefektetés formájában, azaz a BNL Startup Factory program keretében összesen 357 millió forint startup finanszírozási keret felhasználására nyílik lehetőség. A program keretében a BNL Start az inkubált startupok részére a finanszírozási csomagon túlmenően inkubációs szolgáltatást nyújt az alábbiak szerint:

  • Üzleti modell és stratégia kialakításának támogatása;
  • Üzleti terv véleményezése;
  • Marketing- és sales stratégiával kapcsolatos tanácsadás;
  • Piacra lépési tervek véleményezése;
  • Üzleti kapcsolatok építése;
  • A startup stratégiai irányításának támogatása, részvétel, illetve tanácsadás stratégiai döntésekben;
  • Aktív részvétel a következő körös tőkebevonás előkészítésében és megvalósításában.

Az inkubációs szolgáltatásokat a BNL Start dedikált mentorain keresztül nyújtja, akik aktív kapcsolatot tartanak fenn az inkubált startuppal és rendszeres státusz meetingek keretében követik a projektek megvalósulását.

A BNL Start Inkubátor Pályázati (Címzetti) Felhívása és a részvételi feltételeket részletező útmutatók letölthetők az alábbi linkekről. Kérjük, hogy a kitöltött pályázati adatlapot, illetve az egyéb csatolandó dokumentumokat weboldalunkon keresztül az online rendszerünkben töltsék fel, a Címzetti Felhívásban leírtakkal összhangban. Felhívjuk a jelentkezők figyelmét, hogy a pályázati anyag összeállítását megelőzően célszerű tanulmányozni minden kapcsolódó dokumentumot, különös tekintettel a Működési Kézikönyvet és az Általános Pályázati Útmutatót.